در این پروژه آجر به عنوان یک متریال مشترک سنتی و مدرن در نما استفاده شده است.
جنگ اسرائیل و غزه؛ ۱۰۰ دقیقه اعتصاب سراسری در اسرائیل در ۱۰۰مین روز جنگ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
بعد از ساخت و زدن سقف ها به مرحله ساخت دیوار ها می رسیم که معمولا با آجر و یا دیوار های از بیش ساخته شده استفاده می شود و بعد از اتمام دیوار چینی برای استحکام بیشتر بر روی آن ها عمل بتن پاشی انجام می گیرد.
این ساختمان مسکونی نمونه ای موفق از ساختمان های مسکونی اجرا شده در اصفهان می باشد که توسط دفتر معماری طرح و ساخت صفحه طراحی شده است. در طراحی نمای بیرونی با توجه به پلان مذکور و محدودیت هایی که پیش رو داشت، طراحان تمرکز اصلی را بر بافت، متریال، و طراحی اقلیمی بازشو ها، به خصوص جهت استفاده بهینه از نور و کنترل آن قرار دادند. همانطور که می دانید آجر به عنوان کاربردی ترین و محبوب ترین متریال در معماری سنتی ایرانی به کار می رفته است. طراحان در طراحی این پروژه از بعد سوم آجر برای ایجاد سایه، حدف انعکاس نور و صدا استفاده کرده اند.
شیوه پارتی سده چهارم پیش از میلاد تا صدر اسلام، که شامل طرحهای زیر میشود:
خانه خدمات طراحی داخلی دکوراسیون داخلی طراحی معماری ساخت و ساز بازسازی و نوسازی طراحی ویلا نما روف گاردن پروژه ها گالری افتخارات ویدئوها وبلاگ درباره ما تماس با ما
نکته here جالبی که در معماری خانه های قدیم اصفهان وجود دارد این است که معماری درونگرایی داشتند، زیرا آن ها دوست نداشتند که تفاوت میان زندگی اشراف و مردم عادی از در بیرون از خانه ها به چشم بیاید. بنابراین نمای این ساختمان در بیرون سنتی، ساده و منطبق با اقلیم منطقه بوده ولی برعکس در فضای داخلی از متریال ارزشمند و گران قیمت استفاده شده است.
بر همین اساس است که در این مرحله در مورد شیوه اجرا هم ایده پردازی می شود.
۵۰ _ طراحی و اجرای ساختمان مسکونی لادن ۲۴، گروه معماری سلامت
۱۹ _ معماری ساختمان سی خانه با نمای آجری مدرن ، علیرضا مشهدی میرزا
طراحان برای پوشش نما از چوب استفاده کرده اند. انتخاب چوب برای نمای ساختمان به دلیلی ماهیتش، ساختمان را به طبیعت نزدیک می سازد.
عملیات آخوندک؛ بزرگترین نبرد دریایی ایران و آمریکا کی رخ داد؟
خانه پالیز در انتهای کوچه ی پالیز در میان باغ های مرکبات بهشهر قرار گرفته است. نمای این ساختمان مسکونی به چهار بخش تقسیم شد که دو بخش آن فرو رفته و دو بخش آن برجسته بود. یکی از دلایل آن ایجاد مکش و فشار و بر روی نما است تا اجازه دهد که هوای تازه به داخل ساختمان جریان یابد و در نتیجه نیازی به استفاده از دستگاه های سرمایشی وجود نداشته باشد.